Naj bo še tako pri srcu, majica vedno konča kot krpa. Tega se ne da preprečiti, a ko jo parate, naj se vam trga srce. Majica, potiskana z našimi preslikači dobi svoj namen, da nosi svoje ponosno sporočilo. Možnosti so neomejene! Preslikač je lahko dolg, navpičen, kratek, poševen, v barvah ali brez njih ...

Zakaj izbrati tisk na majice?

Za tisk na majice ali tisk na tekstil se vedno odločimo z dobrim razlogom:

oglaševanje oz. reklama za nek specifičen izdelek,

  • za prodajo v trgovini,

  • promocija firme z njenim logotipom,

  • za prodajo spominskih – turističnih majic za turiste,

  • dogodek ( maratoni, kolesarske dirke, krosi, triatloni, koncerti, festivali, ...)

  • majice za zaključne prireditve, kot so valeta in matura,

  • majice za rojstnodnevne in druge zabave ,

  • ali pa se preprosto odločimo za uniforme zaposlenih.


 

V vsakem primeru je tisk na majice tisto, kar spremeni dolgočasno tkanino v nekaj več. Preslikači za na majice ali tekstil so lahko majhni, veliki, eno ali večbarvni, kot fotografije, preproste linije, ... ali pa kombinacije.
 

Tisk na majice - različne tehnike tiska

Da bo tisk na majice dosegel največji učinek, ga lahko sestavimo v različnih tehnikah. Napihnemo ga z expanteksom, ki ga posujemo z bleščicami, dodamo kristalčke, perlice ali kovinske ploščice, majico dotiskamo z bleščečo ali kosmato folijo, povrh vsega pa poskrbimo za rahlo rustikalen videz preslikača s posebno zlato ali srebrno folijo, ki preslikaču doda patino.

 

 

Tisk na tekstil z dodatnimi možnostmi!

Ne tiskamo pa samo na majice. Izpopolnili smo se tudi v tisku na tekstil - na poliestre (dežniki, vetrovke), občutljive materiale (termoflis, softshell), tisku na sublimacijske tkanine (tudi temne!) in zahtevne materiale (impregnirani, nepralni). Poleg tega je tisk na kape ena odličnih reklamnih oblik! Za vsako priložnost in potrebo naredimo svojo vrsto preslikačev.

16251416_10154966187784268_1684396354_o